Kategoriarkiv: Sure opstød

På røven med Ærø og syge lærere

I dag skal jeg af med noget galde – den humoristiske tilgang er nedtonet og det er rent surt opstød der kommer nu (jeg måtte simpelthen oprette en ny kategori på Agerbonden.dk, der hedder ”Sure opstød”!!)

Det er ikke kun Nakskov der er på røven – det er de også på Ærø og en del af lærerne i folkeskolen er åbenbart også på vej ad samme sti!

Ærø: ”Den 11. august 2013 blev en læge overfaldet på Ærø Sygehus af en patient”

I dag måtte jeg så lægge øre til, at sygehuset på Ærø nu indretter et sikringsrum – hvor personalet kan søge tilflugt, såfremt de skulle blive overfaldet. Sagen bunder angiveligt i det ovenfor nævnte overfald, hvor (citeret fra nyhederne) ”en patient tog halsgreb på lægen i cirka fem til seks minutter”. Iflg. medierne, tog det politiet to timer at nå frem til sygehuset ”og det skal der laves om på”, fortæller ledende overlæge ved Svendborg Sygehus, Søren Jakobsen.

Er vi da ved at degenerere helt oppe i hovederne, vi danskere??

Vi vil spare en panser på Ærø – hvilket jo længe har været omtalt som et problem. Man kan stort set gøre som det passer en derovre – når strømerne ikke kan komme, så er der jo frit slag….

Hvad mon det koster at indrette et sikringsrum i forhold til at have en lokal Bent-betjent og hvordan hulen ville den overfaldne læge overhovedet ha’ kommet ind i rummet, når overfaldsmanden hang fast i halsen på ham i fem til seks minutter.

Hvad om nogen af de andre ansatte (uden at kende detaljer i forløbet) havde givet idioten et gok i nøden med benstøtterne fra gynækolog-stolen eller noget andet fantasifuldt. Vi kan jo for hulen ikke babysitte hele landet. Der skal passes på synagoger, der skal passes på fodboldtosserne der raserer byen på vej til og fra kamp o.s.v.

Hvem skal ellers have et sikringsrum?!

Folkeskolelærere (eller nogen af dem): Skolerne skal vel have et eller hvad – med inspiration fra skoleskydninger i USA, kunne der jo let ske noget på en skole og så var det da rart for lærerne, at de kunne gå i beskyttelsesrum – hvis de ellers er på arbejde.

Der er åbenbart en gruppe af lærere, som bare på ingen måde vil acceptere den nye reform. Det er da heller ikke givet, at alt omkring den er optimalt – men nu er det således og så må man arbejde med den. Præcis som alle vi andre må i diverse virksomheder – selv om vi kan synes ledelsens beslutninger evt. ikke er optimale.

Sygefraværet blandt lærere er eksploderet, hørte jeg i dag – angiveligt fordi de har alt for travlt.

Silke Fogelberg, der er formand for Danske Skoleelever udtalte i dag (udover at hun finder det problematisk med lærernes fravær), at lærerne bør kunne kende forskel på at have travlt og så at have den frygtlige diagnose stress.

Den kan man lige tænke over – hun siger implicit, at de har travlt, men melder sig stress-syge uden at være det.

Det er s’gu synd for lægerne på Ærø, det er synd for lærerne som ”har fået travlt”. Det er synd for de ledige og det var synd for de ansatte i pengeinstitutterne da de tabte en masse penge på deres egen dårlige rådgivning.

Det er også synd for de ansatte i politiet at de havde så mange traumatiske oplevelser omkring balladen ved krudttønden og synagogen. Det er også synd for os der har et job, men bliver totalflået i skat og efterfølgende bliver kaldt rige svin af Johanne fra Enhedslisten.

Der er mange det er synd for – de eneste det åbenbart ikke er synd for, er bønderne, som forbløder i rigid overimplementering, alt imens de skaffer det eksportindtægter til befolkningen og selv går fallit.

Det er faktisk synd for befolkningen i det her land at vi har så mange (ser så mange) problemer, i det der ellers angiveligt skulle være verdens lykkeligste land…..jeg tror det er synd for os alle, hvis vi ikke snart tager os lidt sammen, jamrer lidt mindre og trækker lidt mere på hamlen i fællesskab.

Venlig hilsen, Surmule

Please like & share: